OTKUP UDŽBENIKA

Otkup udžbenika
Antikvarijat Ezop i ove, 2017./18. g., prodaje udžbenike za osnovnu školu, a ti udžbenici su prikazani na našoj stranici.

Otkupljujemo i prodajemo udžbenike od 1. do 4. razreda srednjih škola i gimnazija. Otkupljujemo udžbenik za 5. do 8. razred osnovne škole (TISKANE 2014.)

Na ovoj stranici odaberite razred za udžbenike koje prodajte te ih pronađite na popisu da bi vidjeli njihovu cijenu koliko možete dobiti u otkupu.

Ukoliko budete nudili udžbenike u antikvarijatu najbolje je da dođete sami, da ne vodite djecu, kućne ljubimce, svjedoke... - zbog velike gužve u malom prostoru. 

Molimo Vas nemojte slati popise udžbenika i sl. Napravite ponudu na našoj stranici. Ukoliko udžbenika nema na našoj stranici, znači da ga ne otkupljujemo.

NAKON NAPRAVLJENE PONUDE ZA OTKUP PRIČEKAJTE NAŠ ODGOVOR E-MAILOM KAKO BI STE ZNALI ŠTO IZ PONUDE TREBATE SLATI I PRIMAMO LI U TOM TRENUTKU PONUĐENE UDŽBENIKE NA OTKUP.


OTKUP UDŽBENIKA ZA OSNOVNU ŠKOLU  (tiskanih 2014. i 2015. godine), GIMNAZIJU I OSTALE SREDNJE ŠKOLE

Ako želite prodati udžbenike to možete učiniti svaki dan od 8 do 20 h u prostoru antikvarijata Ezop, Županijska 19, Osijek. Ako se želite riješiti svih svojih udžbenika, najbolje je da dođete pred kraj lipnja ili tijekom srpnja jer tad je potražnja veća pa smo u mogućnosti više toga otkupiti. Ukoliko nam dođete nakon toga, tj. u kolovozu, velika je vjerojatnost da ćemo nekih udžbenika imati dovoljno pa više nećemo otkupljivati većinu naslova koju smo prije otkupljivali.

Također, da ne biste donosili nevažeće udžbenike, dajte si truda i pogledajte koje udžbenike otkupljujemo. Tako ćete ubrzati pregled i prije biti na redu - iako znamo da biste najradije prodali i udžbenike iz svojih osnovnoškolskih dana :). Za orijentir na našim stranicama imate i fotografiju udžbenika koji prodajemo te iznos otkupa, a ako odgovara i tekst, tad je je velika mogućnost da je udžbenik važeći. Oni koji nisu iz Osijeka mogu poslati udžbenike poštom ili preko Tiska (15kn). Udžbenike koje želite prodati odaberite s ove stranice i stavite u košaru.

Udžbenici za osnovnu školu otkupljuju se po cijeni od 10 do 20 kuna, i ako su baš novi, nekorišteni, tad je cijena viša od one koja je prikazana na stranici. (Udžbenike 1. - 4. razreda osnovne škole otkupljujemo samo ako su novi, dakle nekorišteni).

Otkupna cijena gimnazijskih i ostalih srednjoškolskih udžbenika kreće se od 15 do 50 kuna. Isto je tako bitno da donesete udžbenike kalendarski što ranije, jer ako prođe baka s kolačima, a ona prolazi već oko 1. rujna, tada su niže otkupne cijene te neke naslove uopće ne otkupljujemo.

Otkup ovisi o:

- stanju udžbenika

- radne bilježnice ako su neupotrebljavane ili vrlo malo upotrebljavane, a u njih je pisano olovkom, kupujemo,

- datumu: ako nam ih donesete prekasno - kupci su ih već naručili u knjižari - tada nam nije u interesu kupiti ih pa najbolje prođu oni koji nam ponude udžbenike krajem lipnja i početkom srpnja,

- cijeni novoga u trgovini,

- vrsti udžbenika, zapisuje li se u nj ili ne - bolji su nam oni koji se manje upotrebljavaju. Dakle, lošiji su nam učenici razlog za veselje :),

- koliko se udžbenik upotrebljava na ovim prostorima.

Pokušajte nam ponuditi udžbenike barem do 15. kolovoza jer nakon toga se smanji interes za njih pa počinjemo više birati, a i mnoge tada nabavimo u dovoljnom broju :).OBVEZNO pri prodaji u antikvarijatu ponesite nekakav važeći dokument, osobnu, putovnicu ili vozačku, jer inače nećete moći prodati udžbenike. Da ne biste donosili nevažeće udžbenike, dajte si truda i pogledajte koje to udžbenike otupljujemo, ako ih donosite u antikvarijat.


OTKUP UDŽBENIKA IZ DRUGIH MJESTA HRVATSKE

Ako ne živite u okolici Osijeka uvijek nam možete prodati udžbenike ali bi nam prvo trebali poslati popis s ove stranice. Odaberite bilo koji razred pa ćete vidjeti njihovu otkupnu cijenu te ako vam odgovara stavite ga u košaricu .

Bitno je da su fotografije i tekst autora identični kao ovi na našoj stranici.  Kad dobijemo paket pogledati ćemo još stanje udžbenika te ukoliko nema primjedbi na očuvanost  potvrditi otkupnu cijenu. Sve to uz naš  telefonski poziv i vaše odobrenje  šaljemo vam novce za dan -dva na tekući račun koji ste nam poslali u paketu s knjigama. Ako bude bilo kakvih primjedbi oko kvalitete pokušati ćemo to riješiti u telefonskom razgovoru tako da će te biti upoznati s eventualnom korekcijom cijena zbog primjećenih nedostataka.

Ukoliko su radne bilježnice previše ispisane, mi ih ne otkupljujemo, a ako želite da ih vratimo poštarinu plaćate 20 kn i dostavit ćemo ih GLS-om.

Možete nam paket s udžbenicima poslati i preko TISAK PAKETA za 15 KN veliki paket u koji stane 20-tak udžbenika.

Adresa za slanje TISKOM je:

TISAK KIOSK Županijska 21,

31000 Osijek, a broj kioska 913430. Navedite broj telefona: 095/7222-946

 (pošaljite broj tekućeg-žirovog računa u paketu :)) IBAN BROJ I OIB TE KONTAKT TELEFON

Adresa za slanje je preko hrvatske pošte također je povoljno 13-25 kn u zavisnosti od težine :

Ezop antikvarijat

Županijska 19,

31000 Osijek (pošaljite broj tekućeg računa ili žirovog računa u paketu :))

Srdačan pozdrav,
Djelatnici antikvarijata Ezop iz Osijeka

Poslušajte naš promotivni materijal ...

Get the Flash Player to see this player.

Udžbenike od 1. do 4. razreda osnovne škole otkupljujemo samo ako su novi, tj. nekorišteni.
KOŠARICA
Ukupno: 0 kom; 0,00 kn